10 نکته در بازسازی حمام و سرویس بهداشتی

10 نکته در بازسازی حمام و سرویس بهداشتی


در امر بازسازی بیشترین قسمتی که مورد بازسازی قرار می گیرد، حمام و سرویس بهداشتی است که در اغلب موارد بر اساس نشت آب از کف به سقف طبقه پایین (به دلیل از بین رفتن ایزولاسیون کف) اتفاق می افتد. در این مطلب به 10 نکته مهم جهت بازسازی حمام و سرویش بهداشتی اشاره خواهیم نمود.

 

10 نکته در بازسازی حمام و سرویس بهداشتی

1- استفاده از درب ضد آب و عایق صدا در سرویس بهداشتی

یکی از موارد در بازسازی حمام و سرویس بهداشتی، تعویض درب های چوبی قدیمی با درب های ضد آب و ضد رطوبت از جنس HDF، HPL،ABS یا PVC است. این درب ها علاوه بر زیبایی ظاهری و طرح های متنوع CNC شده، دارای طول عمری بالا هستند. از دیگر مزایای استفاده از این درب، استفاده از عایق های صوتی داخل این درب ها است.

حمام محیطی همیشه مرطوب است و چنانچه درب ورود به آن ضد آب نباشد، سریعا پوسیده می شود. سرویس بهداشتی نیز چون نیازمند شستشوی مرتب در طول هفته است نیز باید درب ضد آب داشته باشد. پس درب های فوق گزینه ای بسیار مناسب برای بازسازی سرویس بهداشتی و حمام اند.

2- شیب بندی کف حمام و سرویس بهداشتی

هنگام شیب بندی کف سرویس بهداشتی و حمام باید به مسیر حرکت آب تا کفشور دقت کرد. شیب بندی و کروم بندی باید به نحوی باشد که بعد از استحمام و یا شستشوی کف، آب در جایی جمع نشود و به راحتی به سمت کفشور هدایت و خارج گردد. اگر متراژ حمام یا سرویس بهداشتی بیشتر از اندازه های معمول است و در کف آن 2 کفشور طراحی شده باید شیب بندی به دو قسمت تقسیم شود و برای هر کفشور به طور جداگانه شیب بندی اجرا گردد.

3- ایزولاسیون کف حمام و سرویس

ایزولاسیون کف می تواند از جنس قیر و گونی و یا ایزوگام باشد. باید دقت شود ایزولاسیونتا 40 سانت از کف، لبه های دیوار را نیز پوشش دهد. معمولا کف سرویس بهداشتی و حمام چون همیشه با آب و شوینده های شیمیایی سروکار دارد بهتر است 2 یا چند لایه ایزولاسیون گردد تا در دراز مدت، آسیبی به کف وارد نشود.

4- نورپردازی حمام و سرویس بهداشتی

نورپردازی می تواند فضا را تا حدودی بزرگتر و زیباتر جلوه دهد. استفاده از نورهای سفید یا به اصطلاح مهتابی برای سرویس بهداشتی و حمام مناسب است. می توان پشت آینه را با نور مخفی به رنگ یخی، زیبا تر کرد. پریز برق نباید نزدیک به دوش آب باشد و چنانچه در بازسازی به این مورد برخورد کردیم می توانیم پریز و کلید برق را از دوش آب دور کنیم.

5- کاشی کاری و سرامیک کاری حمام و سرویس بهداشتی

در حمام ها و سرویس های بهداشتی با ابعاد کوچک نمی توان از سرامیک ها و کاشی های با ابعاد بزرگ استفاده کرد. هم پرت کار بالا می رود و هم زیبایی خود را از دست می دهد. بهتر است از کاشی کف با ابعاد 15*15 و یا 20*20 استفاده شود.

کاشی دیوار نیز معمولا 20*40 و یا 30*30 است. اگر کاشی های قدیمی هنوز در کف و دیوار به جای مانده و تخریب نشده جای نگرانی نیست.
می توان کاشی کاری را به صورت چسبی انجام داد ولی باید دقت شود کف تمام شده خیلی بالا نیاید زیرا مانع باز و بسته شدن درب ورودی خواهد شد.
امروزه کاشی و سرامیک با طرح ها و رنگ های بسیار شیک و متنوع و دارای ابعاد گوناگون، فضای زیبایی را خلق می کنند که چنانچه آشنایی با طیف رنگ ها داشته باشیم می توانیم محیط ریلکسی برای حمام به وجود آوریم.

 

دستگیره دیجیتال Milre مدل M-60 با اثرانگشت

دستگیره دیجیتال رمزی 89P از ALOCK

 

6- تعویض شیرآلات حمام و دستشویی

اگر از دوش حمام توکار (داخل دیوار) استفاده می کنیم باید قبل از کاشی کاری آن را نصب کنیم تا دچار دوباره کاری نشویم. در بعضی از سرویس بهداشتی های قدیمی، محل شیر مخلوط (به اصطلاح شیر آفتابه) کمی از محل کاسه توالت و یا توالت فرنگی فاصله دارد. در هنگام بازسازی قبل از کاشی کاری ، محل درست شیر آب را اجرا می کنیم و سپس شیر جدید را نصب می کنیم. شیر آلاتی که از نظر ظاهری رنگ و رو رفته و زنگ زدهاند و چکه می کنند باید تعویض گردند.
برای روشویی جدید، شیر آبی باید انتخاب گردد که ارتفاع خروج آب از سر شیر تا کف روشویی نه خیلی زیاد باشد و نه خیلی کم.

7- لوله کشی در بازسازی حمام و سرویس بهداشتی

لوله کشی معمولا پس از گذشت 10 الی 14 سال دچار ترک و شکستگی می گردد که مستلزم تعویض است. لوله کشی جدید هم می تواند روی کار انجام گیرد که البته سیمای خوشی نخواهد داشت و هم می تواند توی کار نصب گردد. استفاده از لوله پوشفیت برای حمام و سرویس بهداشتی، علاوه بر عمر بالای لوله، این مزیت را نیز دارد که صدای عبور آب را کاملا از بین می برد. باید دقت شود لوله کشی کاملا دقیق انجام گیرد که در آینده مجدداً دچار تخریب نگردیم.

8- روشویی در بازسازی سرویس بهداشتی

روشویی های جدید کابینتی (در زیر آنها کابینت طراحی شده است) باید از جنس HDF، HPL،ABS یا PVC باشند تا دچار پوسیدگی نگردند. در گذشته روشویی ها پایه دار بودند و در حاشیه خود جایی برای جا صابونی و یا مایع دستشویی نداشتند.
در حال حاضر استفاده از روشویی های کابینت دار علاوه بر زیبایی ظاهری و رنگ بندی های متنوع، این امتیاز را به همراه دارد که هم حاشیه آن و هم زیر آن، فضا برای نگهداری مواد شوینده و چیدمان لوازم بهداشتی وجود دارد.

9- تهویه سرویس بهداشتی

برخی از سرویس های قدیمی، هواکش یا پنجره ندارند. هنگام بازسازی باید فن یا هواکش مناسب با متراژ فضا، تعبیه نمود. باید دقت داشت هواکشی انتخاب گردد که بی صدا کار کند و محیط آرام حمام را از بین نبرد.
اگر محیط دارای پنجره است، می توان به اندازه هواکش شیشه را برید و هواکش را نصب کرد.

10- حوله خشک کن و رادیاتور حمام

فضای بسیاری از سرویس های بهداشتی و حمام های قدیمی در فصل سرما، سرد است. به علت نداشتن رادیاتور و یا حوله خشک کن، فضای سرد حمام و سرویس بهداشتی احساس بدی را هنگام استفاده تداعی می نماید. می توان با نصب حوله خشک کن و رادیاتور این معضل را مرتفع کرد. البته لوله کشی از محل عبور آب گرم تا محل مورد نظر نصب رادیاتور و حوله خشک کن نیز باید انجام پذیرد.

 

فروشگاه رایکا هوم

فروشگاه رایکا هوم عرضه کننده بهترین برند قفل هوشمند، دستگیره دیجیتال، کلید و پریز لمسی، تجهیزات هتلی، اکسس کنترل تردد، گاو صندوق و سیف باکس هتلی و… می باشد. این مجموعه محصولات خود را از برندهای معتبر و روز دنیا با نام های سامسونگ، میلره، فیلیپس، ای لاک، کاداس، یوکا، فیلتا، رایکالاک و بوش انتخاب و به مشتریان محترم عرضه نموده است، فروش محصول به صورت آنلاین و حضوری انجام شده و ارسال به سرتاسر کشور امکان پذیر است. کافی است با مجموعه رایکا هوم تماس بگیرید تا به دنیای پیشرفته تجهیزات امنیتی هوشمند وارد شوید.

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد!